CORONAOPDATERING

Sundhedsmyndighederne har lavet anbefalinger for, hvordan vi forebygger COVID-19 smittespredning, især til sårbare patienter.  Vi tager situationen meget alvorligt og vil med dette opslag gøre jer opmærksom på, at klinikken overholder alle de retningslinjer der er i forhold til de hygiejniske forhold og vil selvfølgelig bede jer om at gøre det samme.

Det betyder, at ved følgende symptomer kræver vi en negativ corona hjemmetest: 

  • Symptomer på infektion fra øvre luftveje bl.a. snot, ondt i halsen, hoste (både tør og produktiv), ondt i maven, feber eller andre influenza-lignende symptomer. Såfremt du bliver almen dårlig og samtidig har vejrtrækningsbesvær skal du ringe og tale med en læge, enten her i lægehuset (4640 4002) eller lægevagten (1818).

  • Du kan hjælpe dig selv ved at tage en corona hjemmetest, før kontakt til lægehuset. 

Bliver du visiteret af en læge til at komme i lægehuset med ovenstående symptomer er det påkrævet at bruge mundbind overalt i lægehuset. 

Videokonsultation:

  • Du bedes forud for det aftalte tidspunkt m. lægen have download’ed ”Min Læge”-appen til din smartphone eller tablet.

  • Du skal logge ind med Mit-ID og efterfølgende vælge ”Videokonsultation”. Herefter udføres test af internet-forbindelsen, mikrofonen og videokameraet inden du kommer ind i et ”virtuelt venteværelse”, hvor du bedes være klar til det aftalte tidspunkt m. lægen.

  • For yderligere information og demovideo se: minlaegeapp.dk/guide-videokonsultation/.